L’AD Sauleda continua invicta al Gregal i es col·loca a només un punt del líder

Escrit per el 4 de Desembre de 2022

• El conjunt taronja ha estat un dels pocs equips que ha disputat la jornada 12 aquest cap de setmana abans del pont de desembre i ha guanyat al Cristinenc

Aquest cap de setmana hi ha hagut aturada general a Tercera i Quarta Catalana de futbol, però l’AD Sauleda ha estat un dels equips que ha decidit avançar la seva jornada i jugar aquest dissabte al Camp del Gregal contra el Cristinenc CE l’enfrontament corresponent a la jornada 12 del grup 17 de Tercera Catalana, grup del qual la formació taronja és el conjunt que més gols porta aquest curs.

En un duel molt intens i disputat, Adrià Ortega avançava al marcador als d’Alejandro Santín i Jose Márquez al minut 10 de partit, essent el gol més ràpid marcat aquesta temporada del grup 17, i fent que el davanter taronja torni a pujar com a segon màxim golejador del grup, amb 11 dianes en 12 jornades. Ja en la segona part, David Ruiz va posar l’empat d’1 a 1 des del punt de penal per igualar les forces, però al minut 89, Xavi Mora, amb una passada d’Ortega, marcava el gol de la victòria per als palafrugellencs.

Després del duel, Adrià Ortega va analitzar l’enfrontament i explicar el perquè de canvi de data, a més de valorar com va la temporada per als taronges:

Una nova victòria que els apropa al lideratge del grup 17 de Tercera Catalana / ALBA CABRERA

Estant encara invictes al Gregal, igual que el FC Palafrugell, la Sauleda es col·loca ara, almenys fins que es disputi la resta de la jornada 12, a només un punt del líder, l’Sporting Vidrerenca, que serà el rival de la següent jornada, d’aquí a 15 dies. Un nou triomf que situa ara als taronges en una ratxa seguida de sis partits consecutius guanyant, comptant el que van recuperar contra el Farners B, és a dir, sumant de tres en tres des del 29 d’octubre, on van caure al camp de l’Hostalric.

Pel que fa a la resta d’equips palafrugellencs, el pròxim cap de setmana tindrem els següents enfrontaments:

-La Sauleda descansarà. Per tant, en la jornada 12 del grup 16 de Tercera Catalana, dissabte 10 de desembre a les 18h, Pals Atlètic-FC Palafrugell.

-Jornada 11 de Quarta Catalana, al grup 28, Montessori-Palau CE – Mas Mascort FC, i al grup 29, La Punxa CF Atlètic Pals B.