Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La unitat canina de Policia de Palafrugell ja “mossega”

Escrit per a 1 de Març de 2021

  • Ha permès aixecar 7 actes de tinença i consum de substàncies estupefaents a la via pública.

El primer mes d’entrada en funcionament de la unitat canina a la Policia Local de Palafrugell ha servit per incautar i sancionar amb un total de 6 actes la tinença i el consum de substàncies estupefaents a la via pública, d’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de la Seguretat Ciutada 4/2015, a diferents punts del municipi. La tasca d’aquesta unitat ha servit com element important en la lluita contra el tràfic d’estupefaents que estaven detectats pels agents en llocs molt concrets.  

El principal objectiu d’aquesta unitat és la prevenció del consum i/o tinença de substàncies estupefaents a la via i espais públics, així com la lluita contra el tràfic d’aquestes substàncies, fomentant el patrullatge a peu de proximitat, el qual es fa diàriament.

La unitat canina de la Policia de Palafrugell ja mossega
L’Uma és la gossa que des de fa unes setmanes forma part del cos de la Policia Local de Palafrugell

Així es realitzen patrulles a peu per les zones amb més problemàtiques relacionades amb el consum de substàncies estupefaents, xerrades i exhibicions als centres escolars per conscienciar als més joves sobre els efectes que produeixen el consum d’aquestes substàncies, així com el suport a les inspeccions administratives dels establiments i col·laboracions amb altres cossos policials que ho requereixin.

D’aquesta manera, el cos municipal segueix treballant en tasques preventives i de proximitat, tal i com ho ha estat realitzant en els darrers anys. Aquesta unitat canina, suposarà un important suport en la detecció d’aquestes substàncies en llocs molt específics, facilitant la detecció de les substàncies. A més, suposarà una disminució de la sensació d’inseguretat a diferents punts del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *