Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘La Taperia’ el nom escollit per l’enoteca del Museu del Suro

Escrit per a 29 de Juny de 2021

  • Conversem amb Pep Espadalé, director del Museu del Suro de Catalunya, sobre el nou espai gastronòmic museïtzat: l’enoteca.
  • Aquest nou espai s’anomenarà ‘La Taperia’, un nom que juga amb el concepte de tap i tapa.

Durant la conversa amb el director del Museu del Suro de Catalunya, Pep Espadalé, vam presentar el nou nom del museu municipal. D’altra banda, també va avançar que ‘La Taperia’ és el nom escollit per l’enoteca del Museu. Es tracat d’un espai gastronòmic museïtzat destinat a explicar l’estreta relació del vi amb el tap mitjançant una enoteca i un espai gastronòmic.

En primer terme, preguntat sobre el nom del projecte, Espadalé avança que es tracta d’un nom escollit pel dissenyador de l’espai que fa palesa a l’objecte principal de la museografia: El tap de la indústria tapera i la tapa del concepte gastronòmic.

Un nom premiat amb un Laus de bronze

El naming de l’enoteca, de la mà de Pere Àlvaro, ha estat premiat amb un Laus de bronze en l’edició d’enguany. Uns premis que distingeixen la qualitat conceptual de diferents projectes. Tenint en compte les bones idees, la seva pertinència i l’articulació.

D’altra banda, Espadalé informa que la nova proposta s’aparta de formar part de la promoció turística general de la Costa Brava. Fent èmfasi en la relació del sector surer amb l’oferta gastronòmica del territori.

A més, convé destacar que el projecte es troba finalitzant el procés executiu. Així, és a punt per començar el procés de licitació d’obres.

Finalment, podeu recuperar la conversa completa amb el director del Museu del Suro de Catalunya, Pep Espadalé, a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *