Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La setmana vinent obrirà les portes la Fàbrica de Joguines de Ses Majestats

Escrit per a 21 de Desembre de 2022

  • S’ubicarà a la Bòbila de Palafrugell i és la primera fàbrica que s’instal·la a la província de Girona, durant les festes de Nadal.

Palafrugell rebrà els surets, els ajudants dels Reis Mags d’Orient, en una Fàbrica de Joguines que se situarà a la Bòbila. L’Institut de Promoció Econòmica ja l’està preparant perquè esdevingui un espai màgic on els surets recolliran les cartes dels infants. Ho explica Sílvia Beleña, cap de l’àrea de Promoció Econòmica.

Els nens i les nenes podran escriure i enviar la carta des de l’oficina de correus instal·lada a la Bòbila, però també podran veure com es tramiten les cartes i es preparen i guarden les joguines. A més, també s’oferirà un taller de fanalets.

Cal tenir en compte que els surets s’adapten molt a la cultura del suro de Palafrugell. Es caracteritzen pel seu vestuari particular i perquè portaran algun complement de suro.

La fàbrica estarà oberta a la Bòbila els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i els dies 3 i 4 de gener de 2023 de 17 a 21 hores. El preu de l’entrada és de 3 euros i gratuïta pels menors de dos anys. La compra es pot fer a través de la pàgina web visitpalafrugell.cat i cal escollir la franja horària o bé, presencialment. El recorregut dura uns 20 minuts i es recomana anar-hi estona abans per poder fer la validació de l’entrada.

Aquesta és la primera fàbrica de joguines de la demarcació de Girona, fins ara se n’havien instal·lat a la província de Barcelona. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Palafrugell fa una nova aposta nadalenca a la Bòbila deixant enrere la pista de gel.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *