Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell prepara la Fàbrica de Joguines de Ses Majestats els Reis Mags

Escrit per el 1 de Desembre de 2022

  • Joan Vigas, alcalde de Palafrugell, destaca que serà la primera fàbrica de joguines a les comarques gironines.
  • Serà els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i els dies 3 i 4 de gener de 2023 de 17 a 21 hores.

Palafrugell rebrà els ajudants dels Reis Mags d’Orient en una Fàbrica de Joguines que se situarà a la nau de la Bòbila. Els surets, els ajudants de Ses Majestats, hi seran els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i els dies 3 i 4 de gener de 2023 de 17 a 21 hores.

Aquesta fàbrica serà un indret màgic i incomparable des d’on es podrà fer un recorregut pel món dels Surets i poder veure que, un cop lliurada la carta, preparen i empaqueten els regals que es demanen als Reis Mags. A més, també s’hi podrà preparar els fanalets que es portaran el dia de la Cavalcada.

Els surets són els ajudants dels Reis Mags i els encarregats de fer funcionar la Fàbrica de les Joguines. Es caracteritzen pel seu vestuari particular i perquè portaran algun complement de suro.

El preu de l’entrada és de 3 euros i es podrà comprar a través del web visitpalafrugell.cat, a partir del 14 de desembre. També, es podrà fer a la taquilla sempre que hi hagi disponibilitat, ja que l’aforament és limitat. Els menors de dos anys ho tenen gratuït.

Joan Vigas, alcalde de Palafrugell, destaca que serà la primera fàbrica de joguines a les comarques gironines, ja que fins ara només es podia trobar a la província de Barcelona.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).