La Sauleda tanca la temporada amb victòria al Gregal

Escrit per el 23 de Juny de 2021

• La Sauleda guanya l’Arbúcies per 4-2.
  • Amb aquesta victòria, l’Arbúcies passa a ocupar la penúltima posició a la classificació i no podrà mantenir la permanència a Tercera Catalana.
  • La Sauleda tanca la temporada en novena posició a la classificació.

Aquest dimarts a les 20.30 hores ha tingut lloc el darrer partit de la temporada per a l’AD Sauleda. El conjunt palafrugellenc ha guanyat per segona vegada aquest curs al Camp del Gregal contra l’Arbúcies, que després d’aquesta derrota ja és equip de Quarta Catalana.

L’equip taronja ha tancat la temporada amb victòria. Badre avançava als de Palafrugell al minut 3 i Albert Moreno posava el 2 a 0 al descans (41′). Moreno aconseguia el doblet a la segona part (47′), però l’Arbúcies no volia llençar encara la tovallola i va aconseguir dues dianes (minut 48 i minut 72) per posar-se 3 a 2. Però, finalment, Chami va posar de penal el quart per la Sauleda per certificar els tres punts (77′).

Després d’aquest darrer encontre del curs, el tècnic Alex Sepu ha valorat positivament el tram final de la temporada:

El nou tècnic de la Sauleda està satisfet amb els seus primers partits / ALBA CABRERA

A més, Sepu ha assegurat que la pròxima temporada hi haurà un nou projecte per a l’equip taronja:

Alex Sepu assegura que hi haurà canvis a la plantilla de la Sauleda / ALBA CABRERA

Així, en un curs atípic a una sola volta i de només 17 partits, l’AD Sauleda ha aconseguit la novena plaça de la classificació del grup 17 de Tercera Catalana, amb 8 derrotes, 6 victòries (dues a casa i quatre fora) i 3 empats que l’han donat un total de 21 punts i que l’han assegurat la permanència a la categoria de cara a la pròxima temporada.