El Ca la Guidó celebra l’ascens golejant a la Sauleda

Escrit per el 20 de Juny de 2021

• La Sauleda va perdre el penúltim partit de la temporada per 6-1.
  • L’equip de la localitat de Blanes va celebrar el seu ascens a Segona Catalana.

Aquest dissabte, l’AD Sauleda s’ha desplaçat fins a Blanes per disputar la jornada 7 i el penúltim partit de la temporada al camp del líder del grup 17 de Tercera Catalana, el Ca la Guidó, que ha golejat l’equip palafrugellenc per celebrar a casa seva l’ascens a Segona Catalana (6-1) amb un ambient immillorable a l’estadi municipal de Pedro Alia Dorado.

Havent errat un penal a favor el primer minut de partit, el conjunt de la Selva es va avançar al marcador al minut 2 en una jugada des d’un córner. Al minut 17, el Ca la Guidó va marcar el segon per anar 2-0 al descans. A la segona part, però, la Sauleda no va abaixar els braços i Xavi Mora va marcar el primer i únic tant de l’equip taronja aquella tarda (48′).

Després del 2 a 1, els gols del Ca la Guidó es van anant succeint fins a arribar a marcar sis gols (3-1 al 54′, 4-1 al 70′, 5-1 al 79′ i el definitiu 6-1 al 82′) en els 90 minuts reglamentaris. Així, la Sauleda es queda de nou sense els tres punts i a falta d’un enfrontament perquè termini aquesta temporada atípica, els de Palafrugell han aconseguit 8 derrotes, 5 victòries i 2 empats en 16 dels 17 partits del curs.

En acabar l’encontre a Blanes, el segon capità Jordi Plana valorava així el resultat i el final de temporada amb Alex Sepu com a nou entrenador:

El vestuari està content amb el nou entrenador i confien a tenir-lo per al pròxim curs / ALBA CABRERA

Tot i la derrota contra el líder del grup, Plana també ha destacat la satisfacció d’haver salvat ja la categoria matemàticament:

La Sauleda ha aconseguit l’objectiu de mantenir-se a Tercera Catalana / ALBA CABRERA

De cara al pròxim enfrontament, el segon capità explica que el conjunt taronja vol aconseguir la segona victòria al Camp del Gregal de la temporada per tancar bé un curs difícil:

La darrera jornada, l’equip palafrugellenc jugarà a casa / ALBA CABRERA

L’Arbúcies va perdre també ahir per 1 a 5 contra el Sils-La Selva. Amb aquest resultat, aquest conjunt té pendent assegurar o no la permanència a la tercera catalana. El partit tindrà lloc el pròxim diumenge a les 18:00 hores al Camp del Gregal i es podrà escoltar la darrera edició del Futbol a Ràdio Palafrugell de la temporada a partir de les 17:45 hores.