Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


A.E. La Sauleda: “Ja no som un equip de barri, som un equip de poble”

Escrit per a 31 d'Agost de 2021

  • Juanito Castillejo, president de l’A.E. La Sauleda, presenta l’actual temporada i avança informació relacionada amb la reestructuració de la plantilla.
  • Altrament, ens parla sobre l’objectiu d’afiliar-se amb el FC Palafrugell i fer arribar a l’afició la imatge d’un futbol unificat a Palafrugell.

Convidem als nostres estudis al president de l’Associació Esportiva La Sauleda, en Juanito Castillejo. Al llarg de l’entrevista, el convidat ens parla sobre l’actual temporada i avança informació relacionada amb la reestructuració de la plantilla i els futurs acords de filiació amb el FC Palafrugell.

En primer lloc, Castillejo fa menció de la reestructuració de la nova plantilla de l’Associació Esportiva La Sauleda per l’inici de la pretemporada. Comparteix que treballen molt il·lusionats amb una plantilla que combina noves incorporacions juvenils i cares conegudes d’entre els veterans de La Sauleda.

“El Palafrugell i La Sauleda són dos clubs diferents, però amb el mateix objectiu”

A.E.SAULEDA
El president Juanito Castillejo vestint la camiseta “Tots junts pel futbol” amb ambdós escuts.

Seguint amb l’entrevista, el president de l’Associació és preguntat sobre la filiació amb la junta del Futbol Club Palafrugell. A continuació, en Juanito declara que la intenció és unificar ambdós equips com una entitat esportiva que treballi conjuntament per potenciar el futbol base a la vila.

Tal com presenta en Castillejo a continuació, “la idea és que el FC Palafrugell vagi escalant cap a dalt”. Amb l’equip de La Sauleda com a passaport pels membres de l’equip juvenils que busquin agafar l’experiència necessària i pujar al primer equip del Palafrugell.

Una de les accions per fer realitat aquesta unificació, és la utilització de les instal·lacions de l’Estadi per ambdós clubs. D’aquesta manera, l’afició podrà gaudir del joc dels dos clubs i la Sauleda d’unes instal·lacions més amples.

El camp del Gregal acull els entrenaments i partits del Mas Mascort i La Punxa

Sobre l’entrenador i la plantilla del club, continuarà l’Àlex Sepu i la plantilla constarà de 18 fitxatges. Però el futbol a Palafrugell no s’atura aquí, ja que hi ha dos equips més constituïts: el Mas Mascort sota la presidència d’en Toni Pérez i La Punxa de quarta catalana amb els germans Chami.

Per concloure, adjuntem la conversa completa amb en Juanito Castillejo de l’Associació Esportiva la Sauleda al reproductor enllaçat a continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *