El FC Palafrugell suma un punt a la primera jornada de Segona Catalana

Escrit per el 5 d'Octubre de 2020

· La Sauleda perd en el debut a casa davant del Farners B

El FC Palafrugell va començar aquest dissabte 3 d’octubre la primera fase al subgrup 1B de la lliga de Segona Catalana al camp del UD Cassà de la Selva, on el resultat final va ser un empat 1 a 1.

El conjunt local es va avançar al marcador per un desafortunat gol en pròpia porteria del defensa palafrugellenc Marc Romero (minut 13, 1-0). Tot i això, el Palafrugell va dominar la possessió durant tota la primera meitat i també a la segona, i quan faltaven tres minuts per complir-se el temps reglamentari, Heredia es va inventar un gol espectacular en un xut creuat directe a l’escaire dret de la porteria del Cassà, que va donar l’empat als palafrugellencs (minut 87, 1-1).

Escoltem al davanter blanc-i-blau parlar sobre aquest gol amb molta satisfacció:

Antonio Heredia va donar l’empat al Palafrugell al cap del Cassà / ALBA CABRERA

Igualment, Heredia també va fer una valoració final sobre el conjunt de l’equip en aquest primer partit de temporada:

El Palafrugell va dominar la possessió de la pilota durant tot el partit al camp del Cassà / ALBA CABRERA

A més, el davanter destaca també que després del seu gol, els darrers minuts del partit van ser molt intensos:

El Palafrugell va agafar ànim amb el gol de l’empat / ALBA CABRERA

Després de sumar un punt en la primera jornada del Palafrugell a Segona Catalana, Heredia ja avançava una valoració sobre el següent partit, que enfrontarà el pròxim cap de setmana al Palafrugell com a local contra el Tossa, a la segona jornada d’aquesta temporada:

El Tossa s’ha reforçat amb nous fixatges / ALBA CABRERA

La Sauleda va perdre a casa davant el Farners B

Per una altra part, l’altre equip palafrugellenc, La Sauleda no va poder sumar la primera jornada i va perdre per 0 a 1 contra el Farners B en el partit corresponent a la primera jornada del grup 17 de Tercera Catalana.

Tot i la derrota, l’entrenador dels palafrugellencs, ‘Ñoño’, valora positivament el treball de l’equip: