La Sauleda empata sense gols contra l’Aro

Escrit per el 6 de Març de 2022

• El conjunt taronja no va poder marcar al Josep Pla i Arbonès en un derbi baix-empordanès
  • Ara, els d’Alex Sepu baixen un escaló fins a la vuitena posició, a set punts de les places d’ascens
  • Per la seva part, el Mas Mascort i La Punxa van guanyar els seus respectius partits

A part de l’empat del FC Palafrugell, la resta d’equips del poble també han aconseguit sumar en aquesta jornada 21. Amb una doble ració de futbol al Josep Pla i Arbonès aquest dissabte, l’AD Sauleda també va finalitzar el seu partit en empat en un derbi baix-empordanès contra l’Aro sense gols (0-0).

Un resultat que fa que l’equip del barri de la Sauleda baixi una posició, ara essent vuitens, i es col·loquin a set punts de la segona plaça que dona l’ascens de categoria, al grup 18 de Tercera Catalana, amb 36 punts (11 victòries, tres empats i set derrotes en 21 jornades), empatats amb el Sils i l’Anglès que són setens i sisens. Tenint l’absència de Tito a la gespa i d’Alex Sepu a la banqueta però amb el retorn a l’equip de Brian Perujo, el conjunt taronja no va aconseguir perforar la xarxa de la porteria rival, tot i que van dominar durant tot l’enfrontament, tenint les ocasions de gol més clares, tant a la primera com a la segona part.

En aquest sentit, el mig centre ofensiu Jordi Plana ha fet una valoració del que ha estat l’enfrontament:

L’Aro s’ha reforçat en aquest mercat d’hivern per salvar la categoria / ALBA CABRERA

Tot i només aconseguir un punt aquesta jornada, l’AD Sauleda fa ja quatre partits consecutius que suma. Un fet que Plana admet que anima a la plantilla:

El futbolista taronja manifesta que volen seguir el més amunt possible a la classificació / ALBA CABRERA

De cara al pròxim partit, de nou a casa dissabte 12 a les 16 hores, contra el Cristinenc, el jugador avisa que també serà un rival complicat:

Els de Santa Cristina d’Aro els van guanyar a la primera volta / ALBA CABRERA

Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort ha guanyat en aquesta jornada per 1 a 3 al Sant Ponç Atlètic B, mentre que La Punxa s’ha imposat al Camp del Gregal 5 a 0 a l’Escola de Futbol Baix Ter. Així, el conjunt vermell-i-negre puja a la novena posició amb 24 punts (sis victòries, sis empats i set derrotes en 19 partits) i l’equip blau es manté cinquè, encadenant una ratxa de sis triomfs consecutius, amb 37 punts (12 victòries, un empat i cinc derrotes en 18 duels).