La Sauleda cau a Les Mallorquines contra el Sils

Escrit per el 30 de Maig de 2021

• La Sauleda cau per 4-0 amb el Sils, amb el que era el cuer a la classificació.
  • Ignasi Pastor va ser expulsat just començar la primera meitat.
  • Va suposar la primera victòria del conjunt local d’aquesta temporada.

Aquest dissabte l’AD Sauleda ha perdut al Camp Municipal de Les Mallorquines contra el Sils-La Selva (4-0). Els de Ñoño no van poder reaccionar als dos primers gols de la primera meitat (23′ i 45′) i el resultat es va agreujar en contra dels palafrugellencs al segon temps.

L’expulsió per targeta vermella directa d’Ignasi Pastor (47′) va deixar a la Sauleda amb un home menys al terreny de joc i dos tants en contra. I després als minuts 78 i 83 van arribar el tercer i el quart gol del partit favorable per al Sils.

Una derrota que ha afectat molt anímicament al conjunt taronja, que venia de guanyar l’anterior jornada intersetmanal al camp de l’Aro (1-0). Així, el Sils-La Selva ha sumat els seus tres primers punts de la temporada i s’ha avançat a la penúltima posició de la taula.

Un cop finalitzat el matx a a Les Mallorquines, als micròfons de Ràdio Palafrugell, Ñoño feia autocrítica:

El tècnic de la Sauleda assumeix responsabilitats de la derrota a Sils / ALBA CABRERA

A més, el tècnic palafrugellenc admetia que l’equip va marxar enfadat amb sí mateixos després de l’encontre:

Ñoño explica que la Sauleda marxava decepcionada de Les Mallorquines / ALBA CABRERA

Però, tot i la decepció, el primer entrenador de la Sauleda pensa ja en el següent partit:

Ñoño valora la previa contra el Blanes B / ALBA CABRERA

Guanyar a casa amb l’ajuda de l’afició

En aquest sentit, Ñoño considera vital que per als darrers cinc partits del curs estigui present l’afició i es millori l’actitud del vestuari:

La Sauleda vol que l’afició sigui present per a millorar la seva actitud al tram final de la lliga / ALBA CABRERA

El pròxim dimecres la Sauleda rebrà al Camp del Gregal al Blanes B a les 20.45 hores per recuperar el partit ajornat corresponent a la jornada 14, ocupant l’onzena plaça de la classificació (18 equips) amb catorze punts.