La Sauleda es retroba amb la victòria al camp de l’Aro

Escrit per el 26 de Maig de 2021

• La Sauleda guanya el derbi baixempordanès contra l’Aro per 0-1.
  • L’equip taronja es va imposar als darrers minuts amb un gol de Jordi Alsina.

Aquest dimarts, l’AD Sauleda ha guanyat el derbi baixempordanès contra l’Aro per la mínima (0-1). El conjunt palafrugellenc ha tornat a la senda de la victòria després de dues derrotes consecutives, de nou lluny del camp del Gregal.

En un partit molt disputat, l’equip taronja s’imposà en els darrers minuts de l’encontre amb un gol de Jordi Alsina (88′). D’aquesta manera, els de Palafrugell aconsegueixen el quart triomf de la temporada com a visitant de les 10 jornades disputades fins ara.

El segon entrenador de la Sauleda, Jordi Caròs, ha valorat així haver guanyat els tres punts al Municipal de Castell d’Aro:

Caròs valora la resistència de l’equip en un partit tan igualat / ALBA CABRERA

A més, el tècnic palafrugellenc ha explicat com encara l’equip la pròxima jornada, després d’haver jugat un partit intersetmanal:

Caròs considera que no s’han de confiar per al pròxim duel / ALBA CABRERA

El pròxim dissabte, l’AD Sauleda, novena a la classificació de 18 conjunts, tornarà a desplaçar-se per disputar l’onzena jornada del curs (la número 4) a l’estadi del Sils-La Selva, que actualment són els cuers de la taula. La narració del partit podrà ser escoltada a través de la nostra sintonia aquest dissabte a partir de les 16.45 hores.