La Punxa CF guanya al Medes-Estartit i mira cap a Tercera

Escrit per el 29 de Maig de 2022

Aquest dissabte, La Punxa CF ha tornat a la senda de la victòria, guanyant per 4 a 1 al Medes-Estartit. Uns tres punts que mantenen al conjunt blau-i-negre amb opcions de poder ascendir a Tercera Catalana, ja que dels grups de la demarcació de Girona s’ha confirmat que pujaran els dos primers i el millor tercer.

Amb aquest resultat de la jornada 32, els de Munir Chami són tercers a la classificació, a dos punts del Sarrià de Ter i a vuit del primer classificat i ja campió del grup el Monells, amb 21 victòries -una més que el Sarrià i només dos menys que el líder, un empat i sis derrotes en 28 partits. A més, dimecres vinent 1 de juny, es resoldrà la reclamació a la FCF per una suposada alineació indeguda a l’enfrontament al camp dels sarrianencs de la jornada 31 i es veurà si afecta o no la classificació actual.

Respecte al duel al Camp del Gregal contra l’equip de l’Estartit, els palafrugellencs van estrenar el marcador al 38′ amb un gol del segon capità, Hamid Kichouhi, en una primera part amb poques ocasions clares, molt disputada al mig del camp. En la segona meitat, els blau-i-negres van marcar tres gols més, aconseguint el control total de l’enfrontament: Ayoub Rebbouha, màxim golejador de la plantilla, va sumar la seva diana número 29 en 22 partits jugats al 56′; el capità Mohamed Chami va marcar només un minut després el 3 a 0 (57′) i M’hani Chami el quart al 83′, que Alberto Solís contestaria amb un gol de consolació per al conjunt rival des del punt de penal al 86′ per posar el 4-1 definitiu al marcador.

D’aquest resultat, Hamid treia la següent valoració:

El segon capità explica que han guanyat, però que mai és fàcil fer-ho / ALBA CABRERA

A més, el migcampista assegura que volen lluitar per les opcions de pujar a Tercera fins al final:

La Punxa pot pujar si aconsegueix tornar a la segona posició o ser el millor tercer dels grups gironins de Quarta Catalana / ALBA CABRERA

Igualment, el jugador destaca que el penúltim partit de la temporada és molt especial perquè serà contra el Mas Mascort i perquè tot apunta que es jugarà al Josep Pla i Arbonès:

La jornada 33 es jugarà el darrer derbi palafrugellenc de la categoria aquest curs / ALBA CABRERA

Per tant, amb horari encara per confirmar, el pròxim cap de setmana, La Punxa es mesurarà amb el club veí que també juga al Gregal, el Mas Mascort FC. Per la seva part, els vermell-i-negres jugaran el partit d’aquesta 32 jornada dimarts 31 de maig a les 20 h a Sant Antoni de Calonge, i arribaran essent novens (de 16 equips), amb nou victòries, set empats i 11 derrotes en 27 partits).

L’ALTRE EQUIP PALAFRUGELLENC

Per la seva part, al grup 18 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha tornat a perdre aquesta jornada 32 contra l’Sporting Vidrerenca a casa per 2 a 3. Així, el conjunt taronja encadena cinc derrotes consecutives des del canvi d’entrenador, però manté la desena posició (de 18) amb 46 punts, 14 victòries i el mateix nombre de derrotes i quatre empats.