La Punxa CF perd la segona posició a Sarrià de Ter

Escrit per el 22 de Maig de 2022

• En l’enfrontament a casa del seu rival directe, el conjunt blau ha perdut i ara baixen fins a la tercera posició, i ja no depenen d’ells mateixos
  • El Mas Mascort ha guanyat en aquesta jornada 32 al Camp del Gregal
  • La Sauleda ha perdut contra el líder a Calonge

Sota el sol i a 33ºC, aquest dissabte La Punxa CF ha disputat el duel a domicili contra el seu rival directe a la classificació del grup 29 de Quarta Catalana i ha perdut 4 a 2 contra el Sarrià de Ter. En un partit molt intens i amb la graderia i els voltants del Camp del Barri de la Rasa plens, els palafrugellencs han cedit els 3 punts després d’encadenar 13 jornades consecutives sense fer-ho, i, conseqüentment, baixen a la tercera posició de la classificació amb 60 punts (20 victòries, 1 empat i sis derrotes en 27 partits), a 2 del Sarrià de Ter i mantenint-se a vuit del líder, el Monells.

Durant el partit, tot i que Abdel avançava en el marcador als de Palafrugell al minut 6 i van dominar el duel durant els primers 20 minuts, el conjunt local va reaccionar i Victor Alejo, màxim golejador dels verd-i-blancs i també del grup, posava el 2 a 1 abans del descans amb un doblet (25′ i 27′).

En la represa, La Punxa tampoc va poder acabar d’aprofitar el vent a favor per poder puntuar. En el minut 59′, el Sarrià de Ter es posava 3 a 1 amb un gol de Christian Delgado, que contestaria en el 65′ Mohamed de penal posant el 3 a 2. Finalment però, Christian Reyes marcava el definitiu 4 a 2 al 85′, a més que el meta palafrugellenc, Mohamed Azar, va ser expulsat per doble targeta groga i es perdrà el següent partit.

Sobre l’enfrontament, Hamid Kichouhi ha analitzat que ha estat una jornada molt díficil:

L’equip no perdia des de feia quatre mesos / ALBA CABRERA

A més, tot i que el calor va complicar encara més el context del duel, el capità palafrugellenc no creu que s’hagi d’utilitzar tampoc l’horari del partit com excusa i que s’han de tornar a fer forts després d’aquesta derrota:

El partit es va jugar a les 15.30h sota el sol i a més de 30ºC / ALBA CABRERA

Igualment, Hamid explica que l’equip no es rendirà i que intentaran acabar la temporada de la millor manera possible:

Tot i la derrota, La Punxa vol lluitar per pujar de categoria / ALBA CABRERA

Després d’aquest resultat, els de Munir Chami ja no depenen només d’ells mateixos per poder tenir opcions d’ascendir a Tercera Catalana, tot i que encara acumulen una victòria més que el Sarrià de Ter. Les tres jornades que resten seran decisives en aquest sentit, també mirant que facin primer i segon classificat, en les que els blaus rebran a casa al Medes-L’Estartit (dissabte vinent dia 28 de maig), tindran el derbi amb el Mas Mascort la penúltima jornada 34 i tancaran el curs també com a locals contra el Jafre.

ELS ALTRES EQUIPS PALAFRUGELLENCS

Per la seva part, també al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort CF ha guanyat en aquesta jornada 32 al Pals Athletic B al Camp del Gregal per 1 a 0. Així, els vermell-i-negres es mantenen novens (de 16) amb 34 punts (nou victòries, set empats i 11 derrotes en 27 partits).

D’altra banda, al grup 18 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha tornat a perdre al camp del líder, el Calonge, per 2 a 0. Ara doncs, els taronges són desens (de 18) amb 46 punts (14 victòries, quatre empats i 13 derrotes en 31 partits).