Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La pluja no va aturar la cursa infantil adaptada

Escrit per el 6 de Març de 2022

  • La cursa era una iniciativa del Centre Vedruna-Prats de la Carrera amb el suport del Club Atlètic Palafrugell i de l’Ajuntament de Palafrugell.

El Centre Vedruna-Prats de la Carrera va celebrar el passat dissabte una cursa infantil adaptada a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès. Aquesta iniciativa va tenir lloc durant el matí i va rebre el suport del Club Atlètic Palafrugell i de l’Ajuntament de Palafrugell.

Amb aquest projecte, des del centre es van treballar què són els Objectius de Desenvolupament Sostenible, uns punts aprovats l’any 2015 per l’Assemblea General de les Nacions Unides per erradicar la pobresa, lluitar contra les desigualtats i la injustícia o frenar el canvi climàtic.

Des de l’escola es fa una valoració molt positiva de la bona rebuda dels infants que hi van participar i també, del suport de les famílies. Ho explica Montse Jiménez, directora pedagògica del centre.

Tot i que durant la celebració de l’esdeveniment va ploure, la meteorologia no va aturar la cursa ni els tallers programats posteriorment.

Després de la cursa, els i les participants van rebre els trofeus corresponents, un esmorzar i van poder participar en un conjunt de tallers de màgia, contes, de ball i de pintura de cara. Aquests van haver-se de reubicar en espais a aixopluc.

Per acabar, Montse Jiménez agraeix el suport de les famílies, els i les atletes, les entitats col·laboradores i els alumnes que van impulsar la cursa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).