Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La palafrugellenca Olalla Trabal ha actuat al Teatre Poliorama de Barcelona

Escrit per el 26 de Setembre de 2023

  • Olalla Trabal hi va representar l’espectacle King of History, un tribut a Michael Jackson.

La palafrugellenca Olalla Trabal ha portat King of History, un tribut a Michael Jackson al Teatre Poliorama de Barcelona. Amb 26 anys, aquest estiu hi va representar l’espectacle de dansa del seu estudi Fabulous Funkers. Ara ja preparen una nova gira per a portar-lo en altres escenaris.

Tot va començar-se a gestar durant la pandèmia. Primer va començar a preparar algunes coreografies al costat de Marc Justicia i van participar en festivals, com el HOP Festival que potencia la dansa urbana. A partir de l’experiència, van aventurar-se a preparar l’espectacle King of History.

Van impulsar el projecte des del seu estudi de dansa Fabulous Funkers a Sant Just Desvern.

Trabal explica que de petita ja va començar a ballar. Els seus inicis van ser al Nou Estil de Palafrugell. Anys més tard, va anar a viure i estudiar a Barcelona i va entrar en una companyia de dansa. Va participar i guanyar campionats i es va introduir professionalment en el sector del ball.

Va iniciar-se en estils diversos i ara balla hip-hop, popping i locking que es ballen amb música funky. Però, també ha fet altres estils com la dansa contemporània i la clàssica.

Tot i això, reconeix que guanyar-se professionalment la vida amb la dansa és complicat. Explica que cal tenir un altre pla a la vida per si fallés. Actualment, compagina la dansa amb el sector del màrqueting i les xarxes socials, però sempre relacionats en l’àmbit de l’espectacle.

De tant en tant, ve a Palafrugell a impartir alguna classe de dansa i fa formacions en línia. Ara vol potenciar la feina de l’estudi i fer projectes audiovisuals de dansa amb Marc Justicia. Olalla Trabal és la filla del professor de l’Institut Frederic Martí i Carreras Àlex Trabal, que s’ha jubilat recentment.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).