Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Nollegiu Mediterrània recupera el llegat culinari dels pescadors amb Jordi Policarp i Quim Casellas

Escrit per el 22 de Febrer de 2024

  • El dissabte han programat un taller infantil al matí i la presentació de S’obre el teló de Damià Bardera a la tarda.

La Nollegiu Mediterrània recuperarà el llegat tradicional culinari dels pescadors a bord. Ho farà el diumenge, 25 de febrer a les 12 hores amb Jordi Policarp i el xef Quim Casellas. D’aquesta manera, Policarp presentarà la segona edició del llibre Converses de taverna. Documenta la tradició oral de la gent de la mar com cançons marineres, naufragis, supersticions, entre altres.

Policarp va partir del que s’ha explicat durant més de vint anys a les converses de taverna de Palamós.

El llibre conté una història novel·lada que es barreja amb el llegat històric.

Policarp avança que en un futur faran la segona part del llibre.

Per altra banda, l’escriptor alt-empordanès Damià Bardera exposarà la seva fusió entre els gèneres del relat curt i el teatre. El dissabte, 24 de febrer a les 18.30 hores presentarà S’obre el teló a la Nollegiu Mediterrània. La seva obra es caracteritza per l’humor negre, la violència ingènua i les normes pròpies. L’acompanyaran Marc Cañigueral, professor de Filosofia, i David Cases, professor de Llengua Castellana i Literatura, actualment jubilat.

A més, el dissabte, 24 de febrer d’11 a 12 hores, la Nollegiu farà l’activitat infantil “L’Agus i els monstres”. Inclourà un espai de jocs, un taller de personatges, un concurs i un sorteig d’una llibreta i un peluix del Sr. Flat. Per assistir-hi, cal inscriure’s enviant un correu electrònic a nocreixeupalafrugell@nollegiu.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).