Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jordi Policarp presenta un llibre sobre la cultura del mar en desaparició

Escrit per el 11 d'Abril de 2023

  • Presentarà el llibre a la Biblioteca de Palafrugell el divendres, 14 d’abril a les 18 hores amb Josep Bastons i Xiqui Ramon.

L’escriptor Jordi Policarp recupera la cultura dels personatges del mar a Converses de tarverna. Transcripcions, acompanyaments i altres misteris. Divendres, 14 d’abril a les 18 hores presentarà el llibre a la Biblioteca de Palafrugell.

El llibre conté alguns dels temes que s’han tractat en els primers vint anys de les sessions de Converses de Taverna, organitzades pel Museu de la Pesca de Palamós. Tenen com a objectiu documentar i difondre la memòria oral de la gent de mar com cançons marineres, naufragis, supersticions, entre altres.

La nova publicació de Jordi Policarp esdevé un document que recull la riquesa cultural marinera per evitar que quedi en l’oblit. Però, al mateix temps, s’explica des d’una trama de novel·la d’intriga i misteri.

Policarp explica que el llibre és una primera part que recupera les temàtiques tractades en les converses, però es preveuen noves edicions.

Jordi Policarp presentarà el llibre a la biblioteca, acompanyat de Josep Bastons i Xiqui Ramon, dos mestres de l’havanera. Amb ells es parlarà de la importància de les tavernes en la creació de música marinera.

Per assistir a la presentació, cal inscriure’s trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).