Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La marató de vacunació de Palafrugell acaba amb prop de 3.000 vacunes punxades

Escrit per el 30 de Juny de 2021

  • La pròxima marató de vacunació per administrar segones dosis, tindrà lloc els dies 12, 13 i 22 de juliol.
  • La població estrangera que es trobi de vacances al territori, també podrà administrar-se la segona dosi sempre que en certifiqui la primera.
  • Els tres dies de marató a Palafrugell ha permès administrar 2.918 primeres dosis.

Ahir a la tarda, vam visitar de nou el pavelló annex al poliesportiu de Palafrugell on es realitza la marató de vacunació. Lola Lario, la nova directora del CAP de Palafrugell, va avançar que en els tres dies de marató s’han punxat gairebé 3.000 vacunes en primera dosis a la població major de 30 anys. En total, la xifra exacte ha estat de 2.918 dosis.

Segons dades proporcionades per l’organització de la marató a Palafrugell, el nombre de vacunes administrades ha assolit prop de les 3.000 vacunes. Una de les novetats de la jornada anterior, va estar l’ampliació de la franja de vacunació a +30.

“La gent està responent molt bé”

Els i les pacients esperant el seu torn de vacunació durant la jornada d’ahir.

Davant el nombre de vacunes administrades, preguntem a Lario sobre el comportament i la participació de la població durant la marató de vacunació.

D’altra banda, al voltant de quan s’ampliarà la franja d’edat de vacunació, Lola Lario ho qualifica “d’imprevisible”. Des del CAP, més enllà de la gestió municipal de la vacunació, el Departament de Salut és l’encarregat de definir-la.

Les segones dosis els dies 12, 13 i 22 de juliol

A continuació, la doctora Lola Lario informa sobre la pròxima marató per administrar segones dosis als ja vacunats: els dies 12, 13 i 22 de juliol. D’altra banda, avança que la població estrangera que es trobi de vacances i els hi toqui vacunar-se també ho podran fer.

Per concloure, adjuntem la conversa completa amb la Lola Lario, la nova directora del CAP de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).