Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Garoinada arrenca l’edició d’enguany aquest divendres

Escrit per el 15 de Gener de 2021

  • L’IPEP i els restaurants adherits a la campanya, treballen sota l’actualització constant de les mesures de prevenció i seguretat.
  • Pel que fa a les dates, la Garoinada arrenca el divendres 15 de gener i s’allargarà fins al 28 de març.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

En el dia d’avui en el nostre servei informatiu, hem parlat de la Garoinada amb la Sílvia Beleña, gerent de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Després d’una sèrie de reunions per detallar que passaria amb la Garoinada, es tira endavant la campanya aquest any 2021.

Tot i la incertesa d’aquest passat any, l’Institut de Promoció Económica de Palafrugell i els restaurants participants, han decidit tirar endavant la campanya i no aturar l’activitat del municipi.

A més de la inversió dels restaurants en l’adaptació a les mesures de seguretat, en l’actualitat, el municipi es troba en confinament perimetral. Tot i les dificultats, la Garoinada arrencarà l’edició d’enguany per a la gent del municipi. A l’espera de poder obrir les portes per als visitants d’altres municipis.

Tot seguit, la Sílvia Beleña ens recomana les xarxes socials de la Garoinada, com a mitjà per conèixer la sèrie de restaurants adherits a la campanya. Així també com les últimes novetats i possibles canvis.

L’IPEP i els restaurants adherits a la campanya, treballen sota l’actualització constant de les mesures de prevenció i seguretat. Per aquesta raó, en l’actualitat la campanya només ofereix serveis de migdia, per dinar.

Pel que fa a les dates, la campanya arrenca el divendres 15 de gener i s’allargarà fins al 28 de març.

Per concloure, Beleña convida a la ciutadania a gaudir de la Garoinada, i a la vegada, recolzar a la restauració en aquests moments tan difícils per al sector.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).