Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Garoinada 2022 recupera les sensacions del 2019

Escrit per el 15 de Febrer de 2022

  • Un mes després de la presentació de la campanya gastronòmica, des de l’IPEP apunten que la venda de menús són similars als d’abans de la pandèmia.

El passat 14 de gener es presentava la 31a edició de la Garoinada que s’allargarà fins el 27 de març. A l’equador de la campanya gastronòmica, Sofi Font, de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP), assegura que la Garoinada 2022 està recuperant les sensacions del 2019. Així, la venda de menús i dels paquets promocionals se situen en números prepandèmia.

Després de dos anys molt complicats per a la campanya de la Garoinada, aquest 2022 està superant les pròpies expectatives de l’IPEP. Sofi Font recorda que l’edició del 2020 va estar marcada pel temporal Glòria i l’esclat de la pandèmia. la de l’any passat per les restriccions de mobilitat vinculades a la COVID.

La campanya s’allarga durant poc més de dos mesos per preservar les garoines i que no hi hagi una sobreexplotació. A més, Font recorda que s’asseguren que els establiments participants comprin el producte a mariscadors oficials.

Fruit d’aquest contacte permanent amb els restauradors, aquests els hi han fet saber que la campanya ha arrencat amb força. En aquest sentit, des de l’IPEP asseguren que la Garoinada 2022 està recuperant les sensacions del 2019.

Fins i tot, els ha sorprès la bona acollida que han tingut els “packs” entre setmana. Una proposta que els dos anys anteriors no va tenir sortida, però que enguany està tenint molt d’èxit.

Proposta de tast de vins

Més enllà de poder gaudir dels diversos menús que ofereixen els 11 restaurants participants, des de l’IPEP també s’ofereixen propostes paral·leles. Així, també es pot gaudir d’una sortida amb vaixell o d’una ruta de senderisme.

A més, en aquesta 31a edició la principal novetat és un tast de vins que s’oferirà el proper 25 de febrer. Font explica que se’n fa només un per comprovar quina acollida té.

Per últim, el fet d’adquirir el “pack premium” es regala un talonari de vals per visitar diversos espais culturals del municipi com el Museu del Suro, la Fundació Vila Casas o la Fundació Josep Pla, entre d’altres avantatges.

La resta de la informació de la campanya gastronòmica de la Garoinada la trobareu al web de visit palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).