Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La fi del toc de queda desborda la Policia Local de Palafrugell

Escrit per el 9 d'Agost de 2021

  • En el primer cap de setmana sense aquesta mesura la Policia ha aixecat 81 actes de denúncia a grups de joves que feien “botellons”.

El primer cap de setmana sense toc de queda a Palafrugell desborda la Policia Local. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Palafrugell adverteixen que no donen l’abast per controlar les festes nocturnes i alcohòliques que es fan a les platges. Per això, de nou, insisteixen en que es recuperi el toc de queda per poder controlar la situació.

En les darrers 48 hores la Policia Local de Palafrugell ha interposat desenes de denúncies festes alcohòliques al carrer i per anar a les platges a la nit. Així, la mesura de tancar les platges a partir de les 11 de la nit no ha aturat les aglomeracions a la sorra i a les places.

81 actes de denúncia per ‘botellons’

La situació que ha suposat que el municipi s’hagi quedat sense toc de queda ha fet que la Policia Local de Palafrugell se senti desbordada. En aquest sentit, el sergent Joan Roca apunta que els “botellons” superen els d’altres anys.

Davant d’aquesta situació, el sergent destaca les 81 actes de denúncia que s’han aixecat per “botellons” aquest cap de setmana. A més, també confirma un dels temors que tenia l’Ajuntament: l’efecte crida. Així, destaca que han detectat molts joves provinents d’altres poblacions veïnes amb toc de queda.

Tot i que les aglomeracions d’aquest cap de setmana han superat les de la resta de l’estiu, Joan Roca recorda que des de Sant Joan han hagut de fer front als ‘botellons’.

Reforç per part dels Mossos

D’altra banda, respecte a la prohibició d’anar a les platges del municipi entre les 11 de la nit i les 6 del matí, Roca detalla el procediment que han seguit. Així, explica que primer s’informava a la gent i, si se’ls tornava a enxampar, se’ls denunciava.

En total, per saltar-se aquesta prohibició, s’han posat un total de cinc denúncies. Per últim, el sergent Roca agraeix la col·laboració dels Mossos d’Esquadra que han reforçat les tasques de vigilància i control de ‘botellons’.

Amb tot, des de la Policia Local de Palafrugell destaquen que ja des de l’any passat, amb el tancament de l’oci nocturn van canviar la planificació. Així, aquesta se centra en abordar les aglomeracions i botellons a les platges. No obstant això, les restriccions de mobilitat nocturna en d’altres municipis ha dificultat aquesta tasca.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).