Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primeres denúncies per entrar a les platges de nit

Escrit per el 8 d'Agost de 2021

  • La matinada de divendres a dissabte la Policia Local de Palafrugell ha posat 5 denúncies a persones que van entrar a les platges del municipi més enllà de les 11 de la nit.

Les primeres denúncies per entrar a les platges de Palafrugell entre les 11 de la nit i les 6 del matí ja han arribat. La Policia Local de Palafrugell va posar un total de 5 denúncies la primera nit que va entrar en vigor aquesta mesura. Una decisió que es va anunciar per contrarestar el fet de no tenir toc de queda nocturn.

Per tal d’evitar aglomeracions nocturnes a les platges dels nuclis de Palafrugell, el consistori anunciava la prohibició d’entrar a les platges més enllà de les 11 de la nit.

A més, cal recordar que les sancions poden arribar als 900 euros de multa, segons l’article 14 de l’ordenança de civisme del municipi. L’Ajuntament de Palafrugell ja ha instal·lat cartells a les platges informant de la restricció.

Més enllà d’aquestes primeres sancions administratives, segons l’ACN també es van interposar un total de 43 denúncies per ‘botellons’ a la via pública.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).