Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La companyia La Trepa porta ‘La millor carta als Reis’ al Teatre Municipal

Escrit per el 10 de Desembre de 2022

  • És un espectacle organitzat per La Xarxa Palafrugell.

Aquest diumenge a les 12 del migdia la companyia La Trepa oferirà l’espectacle familiar La millor carta als Reis al Teatre Municipal de Palafrugell. Es tracta d’un espectacle organitzat per La Xarxa Palafrugell i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell.

L’espectacle s’ambienta amb l’inici de les festes nadalenques i com Jan Bonjan, patge i carter reial, desitja poder lliurar a Ses Majestats la millor de totes les cartes que els nens els hi adrecin. Una carta que sigui especial, única. En la seva recerca, en Jan descobrirà que cada nen és un món, que hi ha moltes menes de cartes i que totes són la millor perquè cada una d’elles guarda dintre seu el que no hauríem de perdre mai grans i petits, justament el mateix que mou a en Jan: la il·lusió.

La companyia La Trepa va fundar-se l’any 1977 i des de llavors han produït més d’una cinquantena d’espectacles familiars per a infants. Alguns dels més destacables són El Cercle de guix, El Rei cérvol, Els tres mosqueters, El conte de Nadal i El somni d’una nit d’estiu. Des de l’any 1988, és la companyia titular del Jove Teatre Regina de Barcelona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).