Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘La cabra o qui és Sylvia?’ arriba a Palafrugell. En parlem amb Jordi Bosch

Escrit per a 24 de Juny de 2021

  • Rafel Corbí contacta amb l’actor protagonista de l’obra, en Jordi Bosch.
  • L’obra La cabra, o qui és Sylvia? tindrà lloc el dissabte 26 de juny a les 19:30h al Teatre Municipal de Palafrugell.

El Teatre Municiapl de Palafrugell havia d’acollir l’obra dirigida per Àlex Rigola La gavina, en el marc de Temporada Alta 2020, però la situació sanitària va obligar a cancel·lar-ne la funció. Per compensar aquesta obra que no es va poder veure, el festival porta La cabra, o qui és Sylvia? a Palafrugell. Serà aquest dissabte 26 de juny a les 19:30h.

Davant la situació, el festival i l’àrea de Cultura van decidir programar igualment, fora de les dates habituals. Es tracta d’una versió del text d’Edward Albee sota la direcció d’Iván Morales. A més, al repartiment hi trobem noms com els d’Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Jordi Martínez i Roger Vilà. Els quals protagonitzen una tragicomèdia sobre la confusa naturalesa de l’amor i del desig: La cabra, o qui és Sylvia?.

En primer lloc, l’actor Jordi Bosch qualifica l’obra de “molt interessant” i un esclat del teatre en la seva essència. La presenta com un plantejament molt particular el qual destapa les curiositats infinites del comportament humà.

Conversant sobre l’autor, Bosch qualifica les obres d’Edward Albee com uns clàssics referents en el món del teatre carregats de realitat i naturalesa. Sobre La cabra, o qui és Sylvia? comparteix que en la seva representació hi juga un paper molt important les característiques de l’espai.

L’adaptació de Morales, segons Bosch, és més expressiva que fa 15 anys enrere. En aquest sentit, creu que carregar de més realisme els conflictes que exposa l’actuació, encara reforça més les intencions d’Edward Albee.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb l’actor Jordi Bosch, un dels protagonistes de La cabra, o qui és Sylvia?. Recordar que podeu obtenir les vostres entrades des del web de Temporada Alta.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *