Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Temporada Alta programa una obra de teatre el 26 de juny a Palafrugell

Escrit per a 11 de Març de 2021

  • La cabra, o qui és Sylvia? es farà el 26 de juny en compensació per la suspensió el passat novembre de La Gavina.

El novembre del 2020 Palafrugell, dins del festival Temporada Alta, havia d’acollir la representació de l’obra La gavina, amb direcció d’Àlex Rigola. La pandèmia, però, i l’emergència sanitària va obligar a tancar els teatres i aquesta obra no es va poder representar. Per aquest motiu, Temporada Alta ha decidit programar una nova obra de teatre el 26 de juny al Teatre Municipal de Palafrugell. En aquesta ocasió serà La cabra, o qui és Sylvia?

La cabra, o qui és Sylvia?, escrita per Edward Albee, dirigida per Iván Morales i protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch. La programació d’aquesta obra, fora de les dates habituals del festival, que se celebra anualment a la tardor, respon a la voluntat de Temporada Alta de reprogramar les funcions que van haver-se d’ajornar a la tardor per la Covid-19.

El Teatre Municipal de Palafrugell, que és una de les subseus habituals del festival, havia d’acollir una funció del muntatge La gavina, amb direcció d’Àlex Rigola, el mes de novembre passat. Malgrat l’esforç per reprogramar el màxim d’espectacles possibles, en aquest cas no va ser possible per la disponibilitat de la companyia. És per això que, en el seu lloc, Temporada Alta i l’Ajuntament de Palafrugell han decidit programar La cabra, o qui és Sylvia?.

Tragicomèdia d’èxit als Estats Units

A més d’Emma Vilarasau i Jordi Bosch, completen el repartiment de La cabra, o qui és Sylvia? els actors Jordi Martínez Roger Vilà. L’obra, produïda per La Villarroel es va estrenar en aquesta sala el novembre del 2020. Es tracta d’una tragicomèdia que gira al voltant de la confusa naturalesa de l’amor i del desig. El dramaturg nord-americà Edward Albee va aconseguir els premis més destacats quan es va estrenar als Estats Units l’any 2002. Una versió dirigida per Iván Morales i que ha comptat amb Josep Maria Pou en la traducció i que es podrà veure al Teatre Municipal de Palafrugell.

Podeu adquirir les entrades al web de Temporada Alta per aquesta nova obra de teatre a Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *