Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca reconeix Ricard Balil i inaugura una exposició amb obres de Guillem Terribas

Escrit per el 5 de Setembre de 2023

  • El reconeixement a Ricard Balil consistirà en una xerrada entre Balil i el president de la Fundació Ernest Morató, Enric Frigola, amb una audició de sardanes del grup d’havaneres Arjau.

La Biblioteca de Palafrugell reconeix la trajectòria de Ricard Balil, amb una xerrada entre Balil i Enric Frigola amb una audició d’havaneres. També, inaugura l’exposició pictòrica “Obra recent de Guillem Terribas” a l’Espai Arteca. Tot plegat en les activitats de la setmana de la biblioteca.

El reconeixement a Ricard Balil, un veterà en el sector de l’havanera, serà el dijous, 7 de setembre a les set de la tarda. Consistirà en una xerrada entre Enric Frigola, president de la Fundació Ernest Morató, i Ricard Balil amb una audició d’havaneres del grup Arjau. En parla Joan Soler, director de la Biblioteca.

Ricard Balil ha estat un dels encarregats d’investigar i recopilar material sobre l’havanera per tal que no quedi en l’oblit i també, d’impulsar cantades. Aquest any ja ha estat guardonat amb els Premis 2/4.

Per altra banda, el divendres, 8 de setembre a les set de la tarda inauguraran una exposició pictòrica de l’activista cultural Guillem Terribas. L’exposició “Obra recent de Guillem Terribas” s’emmarca en la programació de l’Espai Arteca de la biblioteca i es podrà visitar fins al 7 d’octubre.

Per assistir a les activitats de la setmana, cal inscriure’s al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).