Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca programa l’Hora del Conte, les Lliçons de Literatura Anglesa i una sortida dels sketchers

Escrit per el 6 de Març de 2023

  • Les inscripcions s’han de fer trucant al 972 30 48 09.

La Biblioteca de Palafrugell programa aquesta setmana l’Hora del Conte el dijous, que s’emmarca dins de les iniciatives de la Commemoració del Dia Internacional de la Dona; la segona lliçó de literatura anglesa; classes de conversa en anglès i una sortida dels sketchers de la biblioteca.

Les activitats comencen el dilluns, 6 de març a les 15.30 hores, amb el taller de conversa en anglès per a joves i adults. S’organitza d’octubre a juny i l’imparteix la professora Cristina Fusté.

El dijous, 9 de març a les 17.30 hores, Creixent amb Art impartirà l’Hora del Conte dirigit a infants a partir dels 4 anys. A Petita i gran es parlarà sobre dones que van destacar en el seu sector professional com van ser Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart o Agatha Christie. L’activitat s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

El dissabte, 11 de març tindran lloc dues activitats. A les 10 del matí, els sketchers de la Biblioteca sortiran a dibuixar a l’Eco Hotel Can Mascort al carrer del Raval Inferior. Anirà a càrrec de Lluís Bruguera per dibuixar un edifici amb més de tres segles d’història. Ho explica el director de la Biblioteca, Joan Soler.

I a les 12 del migdia, a la sala polivalent de la Biblioteca hi haurà la segona lliçó de literatura anglesa. Miquel Berga, professor de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, parlarà sobre Les revoltes frustrades a la granja dels Animals de George Orwell. Hi col·laboren les fundacions Josep Pla i Tom Sharpe.

Per participar en les activitats, cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).