Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Biblioteca de Palafrugell participa en un projecte pilot per a joves tutelats

Escrit per a 15 d'Octubre de 2020

· Participen en el taller Relats de Vida

La Biblioteca Municipal de Palafrugell, juntament amb les de Blanes i Figueres, participa en el projecte pilot per acostar els joves menors tutelats de les 3 poblacions als diferents equipaments bibliotecaris. L’objectiu del projecte és consolidar el valor social i cívic de la biblioteca, i treballar en accions socials inclusives d’aquells sectors de la ciutadania més vulnerables en l’actual situació de pandèmia – en aquest cas, els joves immigrants no acompanyats -.

A Palafrugell, el projecte s’ha concretat amb el Taller “Relat de vida”. Aquest taller, a realitzar en diversos dies, intenta fomentar la creativitat dels joves mitjançant la cultura del hip hop, potenciar la seva vessant musical i ser un punt de partida per desenvolupar el pensament i la reflexió crítica en un jovent amb greus dificultats emocionals i socials. L’activitat la porta a terme el tallerista Pau Llonch, reconegut músic i membre de la cooperativa d’educació Versembrant. Ens en parla el director de la biblioteca de Palafrugell, Joan Soler:

Aquest és un projecte iniciat i desenvolupat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, els Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, les biblioteques públiques i els serveis socials dels diferents municipis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *