Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Junts per Palafrugell proposa prioritzar la inversió construint noves instal·lacions esportives

Escrit per el 9 de Març de 2023

  • També, es vol revisar la dotació econòmica que reben els diferents clubs. Martín afirma que cal potenciar l’esport al mar i la creació de cursos de Formació Professionals per formar monitors i entrenadors.

Junts per Palafrugell destaca la importància dels esports a Palafrugell per educar la joventut, generar riquesa i donar a conèixer el nom del poble. A la roda d’entrevistes preelectorals de l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell sobre esports, David Martín va avançar la proposta de construir noves instal·lacions esportives i incrementar l’ajuda econòmica dels clubs.

El candidat de Junts per Palafrugell, David Martín, va destacar la importància de l’esport, no només en la salut, sinó també per educar la joventut en disciplina, valors i solidaritat i integrar els diferents col·lectius de Palafrugell.

Afegeix que els equips que venen a jugar generen riquesa, però els desplaçaments dels equips locals “posicionen Palafrugell al mapa”. Per exemple, destaca que el Corredor Mató CH Palafrugell va donar a conèixer la ciutat arreu quan jugava a l’OK Lliga.

Per altra banda, Martín afirma que cal augmentar les subvencions i ajudar més els clubs econòmicament. En aquest sentit, defensa la col·laboració pública i privada perquè l’Ajuntament ajudi les entitats.

A més, Martín defensa potenciar la pràctica esportiva al mar i crear estudis de Formació Professional relacionats amb els esports per formar nous monitors i entrenadors.

Junts per Palafrugell defensa que s’han de construir noves instal·lacions esportives a Palafrugell, independentment si tira o no endavant la pista del Mas Mascort. Entre les propostes, s’inclou la creació d’un nou pavelló, nous vestuaris al camp del Gregal i revisar l’estat del terra del pavelló de patinatge. Martín destaca que cal millorar l’estat de les instal·lacions “que tenen uns 25-30 anys”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).