Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Josep Pallach, per l’educació i el compromís social” al Museu del Suro

Escrit per el 21 de Gener de 2021

  • La inauguració tindrà lloc a l’auditori del Museu del Suro de Palafrugell, el dissabte dia 23 de gener a les 19 h.
  • Les places a l’exposició són limitades. Per tant, cal confirmar assistència al telèfon del Museu del suro: 972 30 78 25.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Aquest matí hem contactat amb Josep Ma Soler Prats, president de la Fundació Josep Pallach, amb la intenció de presentar la inauguració de l’exposició “Josep Pallach, per l’educació i el compromís social”.

En primer lloc, la inauguració tindrà lloc a l’auditori del Museu del Suro de Palafrugell, el dia 23 de gener a les 19 h.

Un recorregut per la vida i obra de Pallach

Ens proposem d’exposar el contingut de l’exposició “Josep Pallach, per l’educació i el compromís social” de la mà del president de la fundació , Josep Ma Soler.

L’exposició està composta per 14 expositors i un televisor que mostrarà en format audiovisual, tota la ideologia i obra de Pallach.

D’altra banda, també es trobarà al llarg de l’exposició una vitrina amb objectes personals de Pallach.

Al final de l’exposició, s’entrega al visitant un fulletó que inclou articles d’opinió sobre Pallach i alguns dels treballs propis. Així com un punt de llibre amb la informació de la Fundació Pallach.

Sobre l’exposició virtual, es tracta d’un recull de fotografies i articles que complementen el contingut de l’exposició a través del web de la Fundació Pallach.

Convé ressaltar que les places a l’exposició són limitades. Per tant, cal confirmar assistència al telèfon del Museu del suro: 972 30 78 25.

Teresa Juvé

L’any 2020 la Generalitat de Catalunya va commemorar oficialment el centenari del naixement de Josep Pallach. I un any després, el 7 de febrer de 2021, es commemorarà el centenari de Teresa Juvé, la vídua de Pallach. A continuació, Soler ens avança els detalls de la cita, única en el país.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).