Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Ferrés, cap de llista a les eleccions 2023 per Palafrugell En Comú

Escrit per el 21 de Novembre de 2022

  • A la roda de premsa hi va assistir Josep Farrés, amb les intervencions de la diputada Laura López i el regidor palafrugellenc, Alfons Rius.

Aquest passat divendres va tenir lloc la presentació del candidat de Palafrugell en Comú- Podem a les properes eleccions municipals. Després de setmanes de preguntes sense resposta i de propostes de primàries si en sortia algún candidat més (entrevista de la setmana passada) , l’actual regidor, Alfons Rius, va cedir el testimoni a l’arquitecte i activista Josep Ferrés, sense necessitat de passar per una cita prèvia amb les urnes per part dels militants del partit.

Alfons Rius i Josep Ferrés

Alfons Rius, que ja va substituir al malauradament finat Miquel Puig, i regidor des de finals de 2019, va destacar en la presentació de la candidatura que s’ha fet molta feina des de l’oposició.

Rius va recordar projectes ideats pel seu equip i que no han funcionat, per falta de suport, com l’escola d’hosteleria i, malgrat la duresa de ser l’únic regidor del partit, afirma que s’ha treballat incansablement, sobretot en temes medioambientals i de sostenibilitat i de treball en favor de les famílies vulnerables.

Tant Alfons Rius com Josep Ferrés destacaven la concòrdia i l’entesa entre tots dos des del moment en el que el nou candidat va decidir presentar-se. Rius no va avançar si formarà part de la llista que es presenti a Palafrugell aquest proper mes de maig.

Josep Ferrés, nou candidat

Josep Ferrés i Marcó, arquitecte i palafrugellenc de mena, ha destacat els darrers anys pel seu activisme a SOS Costa Brava i Salvem el Golfet. Moltes d’aquestes activitats l’han convençut que era el moment de fer el pas dels grups de pressió directament a la gestió del dia a dia.

En el seu parlament, Ferrés va agrair el recolzament de tot el grup que ha estat treballant durant aquesta legislatura i va avançar alguns dels punts primordials del seu futur programa, com la Biblioteca o el Mercantil, punts de referència i trobada cultural del poble.

La candidatura es presentarà el proper 4 de desembre. Finalment, la diputada d’En Comú Podem per Girona, Laura López, va tancar l’acte, destacant la proximitat que demostren ambdós candidats a la població.

Alfons Rius, Laura López i Josep Ferrés

L’acte sencer de presentació el podeu escoltar en el següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).