Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alfons Rius destaca que caldrien més inversions en educació, sanitat o energies renovables

Escrit per el 15 de Novembre de 2022

  • Els comuns estan en un procés de primàries per conèixer el candidat del partit a les pròximes eleccions.

El regidor de Palafrugell en Comú Podem, Alfons Rius, destaca que es va donar suport a les inversions dels romanents de tresoreria de l’equip de govern, però “va ser un fracàs”. Considera que les obres s’han executat lentament i s’ha trobat a faltar més inversió en educació, salut o en energies renovables.

Afegeix que des del seu partit es va plantejar la creació d’una font elèctrica municipal per fer front a l’increment del preu de l’electricitat.

També afirma que s’hauria d’aturar la construcció d’infraestructures al municipi i potenciar els recursos de primera necessitat. Considera que el desdoblament de l’avinguda d’Espanya en fases ha estat un error perquè, probablement, no es podrà veure mai acabat i continuaran els problemes.

Per altra banda, destaca que des del partit es va votar en contra dels nous pressupostos. No està d’acord amb les subcontractacions que duu a terme el govern, així com l’increment de la taxa d’escombraries.

Rius és l’única representació dels comuns a l’Ajuntament i destaca la dificultat de fer oposició. Afirma que ha procurat fer la seva feina el més bé possible, juntament amb l’equip del partit per poder escoltar a la gent.

Fixant-se en els pròxims comicis locals, Palafrugell en Comú Podem està en un procés de primàries per decidir els nous candidats. Es preveu que d’aquí a un mes ja es pugui conèixer si n’hi haurà d’altres. En aquest sentit, Alfons Rius sí que s’hi presentarà.

Destaca que el seu partit pot tenir un pes important a la pròxima legislatura, encara que sigui en una coalició amb altres formacions.

No especifica quins serien els possibles pactes perquè dependrà dels programes de govern presentats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).