Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jornada de jocs de taula en família a Palafrugell

Escrit per a 11 de Juny de 2021

  • La “Jornada de jocs de taula” és l’activitat de cloenda de l’experiència pilot del Passaport Edunauta,
  • Conversem amb Marta Vayreda de l’entitat Família Intrèpida, membres de la comissió organitzativa.

El proper 12 de juny, com a cloenda de l’experiència pilot del Passaport Edunauta, s’organitza la “Jornada de jocs de taula” als Ametllers. Per conèixer més detalls sobre la jornada i la tipologia de jocs que presentarà, contactem amb la Marta Vayreda de la companyia Família Intrèpida.

Inicialment, la jornada tindrà lloc el dia 12 de juny de 10 a 13 i de 16 a 19h. Tot i així, es recomana trucar uns dies abans al 972 30 45 45 per reservar la vostra taula i horari.

En primer lloc, Vayreda presenta la sessió com una activitat per a tota la família. La qual està preparada per gaudir de nous jocs de taula amb la familia i fora del nucli habitual de la llar.

L’evolució dels jocs de taula als Ametllers

Tot seguit, la Marta exemplifica la tipologia de jocs moderns de taula que es podran trobar durant la jornada. Convé ressaltar que hi haurà jocs disponibles per a nens a partir de dos anys.

A continuació, preguntada sobre l’ús actual dels jocs de taula en constant evolució, Vayreda declara que aquests s’han transformat: han passat a formar part del sistema educatiu. Perquè entrenen diferents capacitats, com per exemple, la matemàtica, la percepció visual o la lògica.

Durant la “Jornada de jocs de taula” se sortejaran nombrosos premis per a la mainada participant. Així, sortejaran llibres, revistes o jocs de taula, entre d’altres.

Jocs de taula com a excusa per passar més temps en família

D’altar banda, els jocs de taula en família poden arribar a resultar una bona estratègia per relacionar-se entre els membres de la família. A continuació, la Marta Vayreda anomena els diferents avantatges que aporta aquesta pràctica en l’àmbit familiar.

Podeu accedir a l’entrevista completa amb la Marta Vayreda de Família Intrèpida a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *