Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jordi Molina Quintet interpretarà peces de tenora en un concert de Joventuts Musicals

Escrit per el 6 d'Octubre de 2023

  • El concert serà el dissabte a la tarda al Museu del Suro.

Jordi Molina Quintet actuarà aquest dissabte al Museu del Suro. Interpretaran peces pròpies, d’Eduardo Parra, Vicent Andrés Estellés i Miquela Lladó en el concert organitzat per Joventuts Musicals en el Cicle de concerts de tardor.

Jordi Molina va estudiar per a tocar la tenora, el saxofon i composició musical i va treballar en orquestres de ball. Anys més tard, va decidir provar estils diferents, col·laborar amb altres formacions i interpretar cançons diverses amb la tenora. Des de l’any 2015, ha publicat treballs discogràfics de peces pròpies.

És director de la Cobla-Orquestra Montgrins i toca sardanes a la Principal del Llobregat.

El dissabte, 7 d’octubre a les sis de la tarda actuarà amb el seu quintet, format per Jordi Molina a la tenora, Júlia Molina a la veu, Marcel Torres a la guitarra, Lluís Subiranas al contrabaix i Jordi Morell a la bateria. Subiranas i Morell són dos músics palafrugellencs.

Interpretaran cançons amb el protagonisme de la tenora. La música serà moderna, però amb alguns records a peces tradicionals.

El preu de l’entrada general és de 15 euros. Ja es poden comprar en línia i a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell. Els socis de Joventuts Musicals ho tenen gratuït.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).