Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Joan Vigas: “Hi haurà Cantada d’Havaneres”

Escrit per el 12 d'Abril de 2021

  • El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica assegura que es farà la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, però no sap en quin format.

Joan Vigas, ha assegurat que aquest any hi haurà Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. Això no obstant, no se sap quin serà el protocol per assistir-hi, ni l’aforament, ja que això ho marcarà la situació sanitària. D’altra banda, el principal mal de cap serà com controlar l’afluència de gent a l’exterior del recinte de la Cantada.

Un cop passada la Setmana Santa, i amb els Flors i Violes ben lligat, des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ja fa dies que treballen en l’esdeveniment icònic del municipi: la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell. En aquest sentit, l’any passat per aquestes dates i amb el confinament domiciliari ja es va prendre la decisió de suspendre-les. Un fet que va portar algunes crítiques, però que el regidor palafrugellenc justifica per diversos motius.

Aquest any, però, la situació és diferent i Joan Vigas assegura que “hi haurà Cantada d’Havaneres”. El principal dubte és saber amb quines restriccions d’aforament i quins seran els requisits per assistir-hi.

Això sí, ha descartat que no hi hagi públic a les grades, atès que es tracta d’un esdeveniment a l’aire lliure.

Les aglomeracions a l’exterior del recinte

A més del públic assistent al recinte de la Cantada, a Calella de Palafrugell el primer cap de setmana de juliol també hi ha l‘afluència al passeig i a la platja del Canadell. En aquest sentit, Vigas, destaca que habitualment unes 40.000 persones entre Calella, Llafranc i Tamariu, visiten el municipi per la Cantada d’Havaneres. Així, aquest és el principal mal de cap.

Encara, però, des de l’IPEP i amb la Policia Local de Palafrugell no han detallat com evitar les aglomeracions. El primer tinent d’alcalde avança, però la possibilitat que no hi hagi les típiques pantalles a diversos punts del municipi per seguir-les.

Amb tots els dubtes que encara planteja la pandèmia, des de l’IPEP ja tenen avançades les contractacions de so i muntatge de grades per fer possible la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).