Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es pot veure l’expojove de salut mental de Palafrugell

Escrit per el 9 de Desembre de 2021

  • Una vintena de fotografies formen part de l’exposició visible a les parets exteriors de Can Genís al carrer del Progrés.
  • És una altra de les activitats emmarcades en la campanya ‘I tu, com estàs?’, impulsada per la comissió de Salut Mental.

L’Espai Jove de Palafrugell, de la mà de la comissió de Salut Mental, ha impulsat una exposició fotogràfica entorn a la salut mental. Aquesta mostra fotogràfica ja es pot veure a les parets del carrer Progrés i està formada per una vintena d’imatges.

Després dels murals il·lustrats per Anna Grimal, Bruna Valls, Marta Bellvehí i Nirvana Jiménez i de les xerrades als instituts del municipi, una altra de les iniciatives emmarcades en la campanya ‘I tu, com estàs?’ ha estat una exposició fotogràfica. Aquesta mostra ha estat elaborada pel jovent del municipi. Sònia Martinoy, tècnica de Benstar Social de l’Ajuntament de Palafrugell destaca la participació de l’Espai Jove del municipi.

L’expojove de salut mental de Palafrugell es pot veure en qualsevol moment ja que es troba a l’exterior. De fet, la vintena d’imatges que la integren estan exposades al carrer Progrés. És a dir, on està ubicat Can Genís.

Les accions entorn aquesta campanya finalitzaran amb la celebració de La Marató de TV3 el proper 19 de desembre. En aquest sentit, s’enviarà un vídeo resum amb totes les accions impulsades des de la comissió de Salut Mental.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).