Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es pot participar en el concurs audiovisual de Palafrugell ‘Fent poble’

Escrit per el 27 de Març de 2023

  • El termini de participació es tancarà el 2 d’abril. Cal penjar els vídeos a TikTok o Instagram.

Comença la segona edició del Fent poble dels Trompats, un concurs audiovisual a Palafrugell. S’hi pot participar fins al 2 d’abril penjant els vídeos a TikTok o Instagram.

Els vídeos han de tenir una durada màxima d’un minut i han de contenir un missatge reivindicatiu. A més, hi ha d’aparèixer algun espai públic de Palafrugell i ha de ser en format TikTok o Reels d’Instagram. Per aquest motiu, s’haurà de penjar en un compte públic d’una de les dues xarxes socials, amb l’etiqueta #fentpoble2023 i mencionant @elstrompats. Ho explica Ruth Gou de l’associació.

Els audiovisuals han de ser inèdits i han de complir el missatge reivindicatiu i situar-se en un espai de Palafrugell. Si no és així, el jurat no els valorarà.

Els autors dels dos vídeos guanyadors es coneixeran el diumenge 16 d’abril, en un acte a l’auditori del Museu del Suro. El premi al millor vídeo estarà guardonat per 150 euros i serà el que tingui una millor puntuació per part del jurat. Però, el vídeo amb més ‘m’agrada’ rebrà el premi del públic de 100 euros. En cas que s’hagi penjat a les dues xarxes socials, només es comptabilitzarà el que tingui un nombre més alt.

El jurat estarà format per Pol Álvaro, estudiant de Comunicació Audiovisual; Olga Cantalosella, tècnica superior en Gràfica Audiovisual, dissenyadora i il·lustradora; Francesc Niell, dissenyador i director artístic del festival Flors i Violes i Susana Ruiz, bibliotecària a la Biblioteca de Palafrugell i divulgadora literària.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).