Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es pot demanar cita prèvia per l’APP Palafrugell al mòbil

Escrit per el 4 de Juny de 2020

  • Des d’aquesta setmana l’aplicació per a dispositius mòbils de l’Ajuntament de Palafrugell permet fer aquest tràmit. Així, es pot reservar hora amb l’OAC, Benestar Social o l’Oficina d’Habitatge.

Des de la setmana passada cada vegada són més els serveis de Palafrugell que tornen a fer atenció presencial amb la ciutadania. Aquests serveis, però, només atenen en hores concertades prèviament. Per agilitzar aquest tràmit ja es pot demanar cita prèvia per l’APP Palafrugell al mòbil.

Entre els serveis de l’Ajuntament de Palafrugell que han tornat a l’activitat presencial hi ha l’Oficina d’Atenció Ciutadana i Habitatge. A més de l’àrea de Benestar Social que ha continuat atenent els casos més urgents durant tota la crisi de la COVID-19. La represa d’aquests serveis ha estat amb les mesures pertinents i amb restriccions. Entre aquestes restriccions hi ha el fet que l’atenció es fa amb cita prèvia.

Per tal de facilitar i agilitzar aquest tràmit a la ciutadania, ja es pot demanar cita prèvia per l’APP Palafrugell al mòbil. Per tant, per fer qualsevol tràmit presencial a l’OAC, a Benestar Social o a Habitatge a més de la via telefònica i per correu electrònic també es pot sol·licitar per l’aplicació.

De moment es pot concertar hora amb aquests tres serveis. No obstant això, des del consistori no descarten ampliar aquesta opció a mesura que es vagin obrint altres serveis municipals. En tot cas, continuen disponibles els telèfons de totes les àrees per resoldre qualsevol dubte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).