Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Isidre Tenas: “Sincerament, no crec que hi hagi ningú de dretes [a SGdP]”

Escrit per el 17 de Juny de 2023

  • Josep Ferrés de Palafrugell en Comú Podem va criticar que el Partit dels Socialistes pactés amb “un partit molt de dretes”.

Isidre Tenas afirma a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell que a Som Gent del Poble no hi ha gent de dretes. És la resposta a l’afirmació de Josep Ferrés, regidor electe de Palafrugell en Comú Podem, sobre que la seva formació és “un partit molt de dretes”.

Afegeix que a dins del partit hi ha persones amb perfils diferents i que “hi ha membres que tenen una posició social que pot semblar que siguin de dretes”. Tot i això, afirma que s’ha treballat per a tothom, independentment de les ideologies.

Tenas serà el primer tinent d’alcalde i mantindrà la regidoria d’esports en el nou mandat. D’aquesta manera, és l’únic membre del mandat de Josep Piferrer i Joan Vigas que continuarà a l’equip de govern de l’Ajuntament de Palafrugell.

Es mostra satisfet de la feina que s’ha fet en els últims quatre anys. Destaca les dificultats per la pandèmia i la guerra d’Ucraïna, amb la consegüent arribada de refugiats.

Tot i això, demana disculpes per l’endarreriment de les obres de la pista d’atletisme a l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès i la impossibilitat de construir la pista coberta de l’escola Josep Barceló i Matas. A més, reconeix que els canvis de la mobilitat a la carretera vella de Calella s’haurien pogut fer diferent, però calia prendre alguna decisió pels problemes de seguretat.

Per altra banda, explica que s’ha decidit que a d’aquí a dos anys es farà un balanç del mandat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).