Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Ferrés: “La feina d’oposició serà més aviat pedagògica”

Escrit per el 15 de Juny de 2023

  • El regidor electe de Palafrugell en Comú Podem avança “està seriosament preocupats” per la falta de polítiques d’anticipació sobre la crisi climàtica.

Josep Ferrés avança a Ràdio Palafrugell que faran una “oposició més aviat pedagògica”. El regidor electe de Palafrugell en Comú Podem avança que des del seu partit “estan seriosament preocupats” per la falta de polítiques d’anticipació sobre la crisi climàtica en el pacte de govern entre el PSC i SGdP.

En una entrevista a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell, Ferrés va explicar que faran una política d’anticipació sobre com adaptar-se als problemes del canvi climàtic. Avança que faran propostes “d’una manera racional, raonada i preparada”.

Destaca la necessitat de tenir en ment polítiques per assolir els objectius que marca la Unió Europea per l’any 2030 en la crisi climàtica, potenciar les energies renovables, l’estalvi energètic, la gestió dels residus i els recursos naturals.

Ferrés considera que el Partit dels Socialistes hauria pogut governar en minoria i amb pactes puntuals amb altres forces. Afirma que podrien “estar molt d’acord” en molts temes. Tot i això, afegeix que Juli Fernández ha escollit una opció “que sembla còmode” pactant amb Som Gent del Poble i el defineix com “un partit molt de dretes”.

Tot i això, apunta que donarà “suport total i absolut” al nou govern a l’hora de crear habitatge públic. Però, destaca que a Palafrugell no se n’ha de construir, sinó reformar el que ja hi ha. Com per exemple, can Salgas.

Per altra banda, Ferrés es mostra decebut pels resultats electorals. Explica que esperava entre 3 i 4 regidors, però també destaca la baixa participació i el desencís de la població. Tot i això, comenta que és l’únic grup d’En Comú Podem que va incrementar el nombre de regidors a la demarcació de Girona.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).