Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Isidre Tenas (SGdP): “Els partits de l’oposició que no pateixin, els grans temes els consensuarem amb ells”

Escrit per el 4 d'Octubre de 2023

  • Respon les declaracions de Marc Casanovas d’Esquerra Republicana que assegurava que el govern no els havia escoltat per fer el contracte d’escombraries.

Isidre Tenas, primer tinent d’alcalde, assegura que “els partits de l’oposició no han de patir perquè els grans temes els consensuaran amb ells”. Respon a les declaracions de Marc Casanovas d’Esquerra Republicana de Catalunya que assegurava que el govern no els havia escoltat per avançar amb el contracte de la recollida d’escombraries.

El primer tinent d’alcalde afegeix que hi ha “partits que han tret molts regidors i molts vots” i que cal tenir-los en compte, no només per elaborar el contracte de la recollida de residus.

Destaca que buscaran consensos pels aspectes més importants del municipi de Palafrugell.

Per altra banda, explica que van presentar el pla de govern quan “el van tenir acabat i de seguida que van poder”. I que la resta de partits podran debatre els punts en els següents plens municipals. Tenas explica que està format pels principals projectes dels programes electorals del Partit dels Socialistes i de Som Gent del Poble.

Afegeix que en els primers cent dies de mandat té una bona relació amb els socis de govern. Explica que fa poc que treballen conjuntament i no pot notar grans diferències entre governar amb el PSC o ERC i Junts. Destaca que Juli Fernández té molta experiència com a alcalde.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).