Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Isidre Tenas: ‘La substitució del terra de la pista annexa “està bastant avançada”‘

Escrit per el 20 de Desembre de 2023

  • També, hi volen instal·lar unes grades, un marcador i una cortina separatòria.

Palafrugell substitueix el terra de la pista annexa del pavelló. El regidor d’Esports, Isidre Tenas, avança a Ràdio Palafrugell que les obres “estan bastant avançades”. La millora de la pista annexa era una demanda del Club Handbol Garbí, el Bàsquet Club Palafrugell i del Club Gimnàstica Rítmica Costa Brava.

Amb les obres s’hi instal·larà un terra sintètic que millorarà el joc dels diferents esports.

Afegeix que hi volen posar unes grades, un marcador i una cortina divisòria de la pista perquè s’hi puguin fer més partits o entrenaments.

Per altra banda, Tenas explica que estudiaran com distribuir els partits de l’estadi municipal Josep Pla i Arbonès. Encara no han pres cap decisió, però comenta que els entrenaments i els partits de futbol han malmès l’estat de la gespa. La sequera també ho ha empitjorat.

El regidor espera que la gespa artificial nova del camp del Gregal permeti incrementar l’activitat al camp i alliberar l’estadi.

Afegeix que estan planificant com ha de ser la nova zona esportiva del Mas Mascort. Tenas explica que hi ha l’avantatge que és una zona gran, amb bons accessos i s’hi poden fer aparcaments.

També, ha avançat que volen canviar el terra del pavelló de patinatge i d’hoquei. Recentment, ja s’hi ha renovat la tanca.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).