Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el canvi de la tanca de la pista de patinatge de Palafrugell

Escrit per el 2 d'Octubre de 2023

Aquest dilluns han començat les feines per instal·lar una nova tanca perimetral al voltant de la pista del pavelló de patinatge de Palafrugell. Mentre durin les tasques de substitució de la tanca, els entrenaments es faran a la pista exterior, al costat de l’aparcament de l’Estadi.

El canvi era necessari perquè amb el pas dels anys, ha quedat força deteriorada per l’ús continuat a nivell competitiu. L’objectiu de l’actuació és que es compti ara amb una tanca de les mateixes característiques de l’actual però amb més resistència als cops i a les necessitats dels partits oficials. En parla el regidor d’Esports, Isidre Tenas.

La nova tanca serà homologada, tal com marca la Federació Catalana de Patinatge per adaptar-se a la normativa vigent. Mentre durin les tasques de substitució, s’ha arribat a un acord perquè els equips d’hoquei puguin entrenar a les pistes exteriors que hi ha al carrer Ample.

L’actuació tindrà un cost d’uns 45.000 euros i comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. L’adjudicació s’ha fet a una empresa fabricant i experta en equipaments esportius que ja ha estat responsable d’instal·lacions de similars característiques.

El Club Hoquei Palafrugell, que actualment milita a l’Ok Lliga plata, disputa tots els seus partits oficials al pavelló de patinatge del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).