Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inscripcions obertes per l’EdCamp Joves i Museus

Escrit per a 13 d'Abril de 2021

  • Arriben les jornades EdCamp Joves i Museus, focalitzades a donar veu al col·lectiu jove, un dels públics que més falten als museus.
  • Conversem amb la Laura Requena, responsable del Servei Educatiu del Museu del Suro de Palafrugell.
  • Fins el 14 d’abril podeu accedir al Padlet i proposar què voleu compartir com a tema de conversa.

Ens posem en contacte amb Laura Requena, responsable del Servei Educatiu del Museu del Suro de Palafrugell per conèixer les jornades Edcamp. A continuació, la Laura ens presenta EdCamp: Joves i Museus, els beneficis que proporciona a la comunitat educativa i el funcionament de la pròxima jornada del 17 d’abril.

En primer lloc, Laura Requena del Museu del Suro de Palafrugell introdueix les trobades virtuals d’EDCAMP. Unes jornades que destaquen pel seu caràcter participatiu.

Seguint en el mateix punt, Requena exposa els objectius de les jornades EDCAMP Joves i Museus. El principal objectiu és connectar joves i museus amb la intenció de donar veu al públic jove. I és que aquest, és un dels públics que més falten en els museus.

Molt més que donar veu als joves

En les jornades, es creen diverses sales virtuals per tal de poder separar temes de debat. En aquestes sales, els principals dinamitzadors seran els joves. Els quals, a través del hashtag #EDAMPCONJUREMNOS, compartiran les conclusions resultants dels debats.

A continuació, la Laura aclareix quines són les possibles converses que es tindran al llarg de la jornada. D’entre elles, el creixement econòmic sostingut, el treball digne, l’ocupació plena i productiva… On els joves, també hi tenen veu.

Convé ressaltar que un dels objectius de l’Edcamp, és poder acollir tota sèrie de punts de vista independentment del col·lectiu social al qual pertanyen els participants. Només necessites ser jove i interessat a dir la teva. Així ens avança el funcionament de la jornada la responsable del servei educatiu del Museu.

L’Edcamp es durà a terme el proper 17 d’abril i es farà en en línia a través de videoconferències simultànies. Fins al 14 d’abril es pot accedir al Padlet i proposar qualsevol tema de conversa.

A continuació, adjuntem la conversació completa amb la Laura Requena, responsable del Servei Educatiu del Museu del Suro de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *