Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gimcana familiar dins del Palafrugell +

Escrit per a 31 de Maig de 2019

A partir de demà, 1 de juny, Palafrugell + posa en marxa una gimcana familiar que recorrerà 6 espais culturals de la vila. Aquesta activitat gratuïta permet descobrir i conèixer els racons del municipi d’una manera lúdica. En aquesta línia, està dirigida a infants d’entre 5 i 11 anys, i es podrà fer fins al 30 de setembre.

La gimcana autoguiada recorrerà els següents espais: el Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario, el Jardí Botànic de Cap Roig, la Fundació Josep Pla, la Fundació Vila Casas Museu Can Mario, el Museu del Suro i el Conjunt Monumental de Sant Sebastià de la Guarda.

A més, cal destacar que en el lloc d’inici de la gimcana s’entregarà a cada infant un llibret amb les activitats i enigmes a resoldre. Per poder realitzar la gimcana els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult que disposi del tiquet Palafrugell +.

La gimcana familiar dins del Palafrugell + pretén que els infants i famílies puguin fer el recorregut per tots els espais. A través d’un llibret podran llegir la història que envolta el joc i anar descobrint i responent les preguntes per acabar trobant totes les respostes que porten a poder emplenar un formulari.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *