Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Gimcana ‘La Ruta de la Primavera Brava’

Escrit per el 20 de Maig de 2021

  • Contactem amb la Maria Cruz, membre de l’Agrupament Escolta i Guia Indika (AEiG Indika) per conèixer l’activitat que han organitzat per Festes de Primavera.
  • L’activitat ‘La Ruta de la Primavera Brava’, proposa al públic familiar una gimcana per les costes del nostre territori.

Continuen desglossant les activitats relacionades amb Festes de Primavera que es desenvoluparan aquest proper cap de setmana. En aquest sentit, la Maria Cruz, membre de l’Agrupament Escolta i Guia Indika (AEiG Indika). dona els detalls de la gimcana ‘La Ruta de la Primavera Brava que tindrà lloc aquest dissabte.

En primer lloc, recordar que, l’AEiG Indika és un agrupament de l’entitat Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG). Una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia. Referent a la gimcana, la Maria Cruz comparteix que és la primera vegada que participen en la programació de les Festes de Primavera.

Una gimcana familiar per recórrer les costes del nostre litoral

Seguint amb l’essència d’INDIKA, des de l’agrupament han organitzat la gimcana ‘La Ruta de la Primavera Brava0. Així ho explica la membre de l’agrupament, la Maria Cruz.

La gimcana tindrà lloc aquest dissabte 22 de maig. Tal com indica Cruz a continuació, podreu accedir a la inscripció de l’activitat durant tot el matí al punt d’informació habilitat per les Festes de Primavera (plaça Nova). Tot i així, la gimcana es pot fer durant tot el dia.

Un altre punt important és que, en el moment de la inscripció, INDIKA proporcionarà als i les participants un mapa de la gimcana. Un mapa que inclourà totes les instruccions per recórrer les costes del municipi.

Una gimcana pensada per treballar des de l’esperit del territori, de l’agrupació INDIKA i de les Festes de Primavera. A més, Cruz aclareix que es tracta d’una ruta pensada pel públic familiar i de baixa intensitat.

Per concloure, la Maria Cruz aprofita el nostre altaveu per convidar a tots i totes les famílies de Palafrugell i voltants a participar en la gimcana d’aquest dissabte.

A continuació, adjuntem l’entrevista completa amb la membre de l’AEiG INDIKA, la Maria Cruz.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).