Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Francesc Borrell: “No ens posarem en si guanyar o perdre. Però el compromís, sempre”

Escrit per el 11 de Març de 2023

  • Explica que la pròxima temporada es crearan nous equips i que requerirà més espai per als entrenaments.

Francesc Borrell, el president del Club Hoquei Palafrugell, explica que “no és una obsessió guanyar o perdre”, però sí el compromís. Comenta que el Corredor Mató CH Palafrugell va canviar el joc en el partit amb el Lleidanet HC Alpicat. A més, avança la creació de nous equips la pròxima temporada. Entre ells, un de femení. Per això, expressa la preocupació de la falta d’espai esportiu a Palafrugell.

Borrell també agraeix els nous col·laboradors que donen suport a la junta. A la primera entrevista a Ràdio Palafrugell, va fer una crida a sumar noves persones.

El president explica que ocupar el càrrec a mitjans de la temporada té aspectes positius i negatius. Comenta que permet tenir més temps per habituar-s’hi, però poc marge de maniobra en la presa de decisions. No obstant això, explica que comparteixen “gairebé el 90% del que va fer l’anterior junta”.

Per altra banda, va expressar la preocupació que les categories més baixes tinguin poques hores d’entrenament. Afirma que estudien com millorar-ho. Considera que és una bona solució fer acords amb Mont-ras i la construcció de la pista coberta al Mas Mascort. Però, explica que el nou equipament no solucionarà els problemes a curt termini.

Comenta que si la nova pista és de parquet hi podran jugar els diferents esports i podrà ser una solució transversal.

Sobre l’estat dels diferents equips, Borrell destaca el bon joc dels femenins. El sènior femení va aconseguir una victòria clau per tenir opcions a ascendir a l’OK Lliga, el divendres, 10 de març. Va guanyar l’HC Caldes Recam Làser per 5-3.

Quan va acabar el partit, es va fer una fotografia amb les jugadores i famílies del club per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Borrell va explicar que es vol sumar un equip femení més i que suposarà més diners, però explica que “no és una despesa, sinó una inversió de futur”.

Fotografia de commemoració del 8M

En el cas del primer equip masculí, explica que hi va haver un canvi de la dinàmica de joc en el partit amb el Lleidanet HC Alpicat. Comenta que la junta i l’entrenador van fer un toc d’atenció després de la derrota amb el Wings SD Espanyol. Segons Borrell, va destacar als jugadors que no es podia tornar a repetir la situació.

Tot i això, Borrell va puntuar que “l’ascens de categoria no és una obsessió, sinó un premi”.

Per altra banda, el diumenge, 19 de març a les 18 hores el CH Palafrugell organitzarà la Roller Disco al pavelló de patinatge. És una activitat gratuïta que s’emmarca en les Setmanes Joves 2023 i que comptarà amb el DJ Marc Dunjó i un servei de bar.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).