Cesc Linares: “Jo vull guanyar tot el que queda i vull el compromís dels jugadors per aquest objectiu”

Escrit per el 6 de Març de 2023

• El Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar el difícil partit amb el Lleidanet HC Alpicat per 4-3 el passat dissabte.
  • A la Lliga Nacional Catalana Femenina, el CH Palafrugell va empatar a 6 amb el HC Palau Plegamans i va guanyar 0-7 el Vila-sana.

El Corredor Mató CH Palafrugell va guanyar el difícil partit amb el Lleidanet HC Alpicat per 4-3, el passat dissabte. D’aquesta manera, el CH Palafrugell passa a ser el quart classificat de l’OK Lliga Plata Sud amb 29 punts, a només un punt del tercer classificat, el Lleidanet HC Alpicat. I a quatre del primer i segon classificats, el Martinelia CP Manlleu i el CP Rivas Las Lagunas, respectivament.

Miquel Serret de l’equip visitant van marcar al tercer minut (0-1), però els palafrugellencs van poder arribar al descans amb un marcador favorable de 2-1, amb gols de Marc Figa (19′) i d’Adrián Candamio de falta directa (22′). A la represa, Álvaro Osorio va ampliar l’avantatge (36′), però en els últims sis minuts del partit van marcar-se tres gols. Joan Ramon Serret de l’equip visitant escurçava el marcador amb un 3-2, però a tres minuts de xiular el final, Adrián Candamio va marcar el 4-2 amb un gol de falta directa. Un minut més tard, Joan Ramon Serret reduïa de nou la diferència, però el partit acabava favorable als locals per 4-3.

L’entrenador de l’equip, Cesc Linares, va destacar a Ràdio Palafrugell que van viure’s moments de tot tipus. També, explicava que hi havia pressió després del toc d’atenció per la derrota a la pista del Wings SD Espanyol.

Per poder assolir l’ascens, haurien de quedar primers a la classificació o fer la promoció com a segons. Per aquest motiu, cal guanyar tots els partits que queden a la competició.

El diumenge, 12 de març a les 17 hores el CH Palafrugell jugarà a la pista del CP Las Rozas. A la primera volta, van guanyar-lo per 6-1. L’equip madrileny és el cuer de la classificació amb 7 punts i aquest cap de setmana van perdre 14-0 amb el CP Rivas Las Lagunas. Linares destaca que es lluitarà al màxim per sumar els tres punts.

Per altra banda, a la Lliga Nacional Femenina el CH Palafrugell va jugar dos partits. El divendres va empatar, als últims instants, a 6 a casa amb el HC Palau Plegamans en el partit corresponent a la segona jornada. Però, el diumenge va guanyar 0-7 el CP Vila-sana. Després de sumar 4 punts el passat cap de setmana, les palafrugellenques són cinquenes amb 13 punts. El pròxim divendres, 10 de març a les 21.30 hores, jugaran el quart partit de la segona fase a casa amb el CH Caldes Recam Làser. L’equip de la comarca del Vallès Oriental és setè amb 12 punts.