Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Els Festivals de Calonge reprenen la seva activitat amb novetats en la programació

Escrit per a 30 de Juny de 2021

  • Conversem amb l’Ivan Juanals, director artístic dels Festivals de Calonge. El qual avança les novetats de l’edició 2021.
  • Un festival de música que persegueix la diferenciació i la sinterització entre espai a l’aire lliure, gastronomia, cultura i música.

Contactem amb l’Ivan Juanals, director artístic dels Festivals de Calonge – Espectacles tot l’any. Durant l’entrevista, Juanals presenta la programació de l’edició d’enguany del festival després d’un any d’aturada del festival a causa de l’arribada de la pandèmia de la COVID-19.

En primer terme, l’Ivan recorda l’any d’aturada com un “període llarg i fosc” pel teixit cultural. No només dels i les programadores, sinó també per a tot artista musical.

Els Festivals de Calonge, un concepte diferent que busca “un carril propi i diferenciació de qualsevol altre festival que organitzi una empresa”.

Abans d’entrar en matèria sobre l’edició d’aquest any 2021, l’Ivan Juanals aprofita el nostre altaveu per recuperar els últims anys d’història dels Festivals de Calonge.

Sobre l’edició d’enguany, marcada per les restriccions vigents, avança que es constitueix en dos grans blocs principals: El “Va de masos” i la programació entorn la Festa major d’estiu.

Sobre el “Va de masos” a continuació Juanals exposa que la nova iniciativa musical és resultat de la intenció de valorar el producte de quilòmetre 0 i sintetitzar espai a l’aire lliure, gastronomia, cultura i música.

Coincidint amb el seu 25è aniversari, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya serà la gran protagonista de la Festa Major de Calonge. A continuació, Juanals detalla quins i quines artistes faran presència durant aquesta actuació d’enguany.

Per últim, el director artístic dels Festivals de Calonge convida a tota l’audiència a formar part dels espectacles. Recorda que la cultura és segura i fa guanyar a tothom. Tot seguit, qualifica l’espectacle d’heterogeni i fa promesa que “no deixarà indiferent a ningú”.

Disposeu de la conversació completa amb el músic i director artístic Ivan Juanals a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *